Draag bij aan het juniorbeurzen programma van Summerschool Junior!

Normal 933ae7195f8646887b0f91bdf95ace8b0fd4cd79
van totaal € 8.750 (10%)

Tijdens Summerschool Junior komen 500 basis- en middelbare schoolkinderen in de zomer van 2018 naar de Universiteit Utrecht. Zij krijgen een week lang de gelegenheid om, net als een echte wetenschapper, zelf onderzoek uit te voeren en kritisch na te denken. Onderzoekers en studenten van de Universiteit Utrecht zijn nu al druk bezig met het maken van uitdagende programma’s voor de deelnemers.

Helaas is de mogelijkheid om deel te nemen aan Summerschool Junior niet voor ieder enthousiast kind weggelegd. Niet ieder kind komt van huis uit in aanraking met de wetenschap of heeft ouders met voldoende financiële middelen. Help ons om ook deze kinderen de kans te bieden en draag bij aan het juniorbeurzen-programma.

Met een juniorbeurs van €175 kunnen wij één kind laten deelnemen aan Summerschool Junior en een waanzinnige week vol wetenschap bieden! Help ook mee, zodat we zo veel mogelijk kinderen een onvergetelijke week en een eerste contact met de universiteit kunnen bezorgen!

De kinderen die hiervoor in aanmerking komen worden benaderd via intensief bestaand contact met scholen. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar Summerschool Junior, kijk dan op onze website en Facebookpagina!

 

https://www.uu.nl/onderwijs/summerschool-junior

https://nl-nl.facebook.com/SummerschoolJunior/

 

* Foto door Lize Kraan. 

Caroline van de Beek

c.a.vandebeek@uu.nl

0302532930