Machtsverhouding student/docent en academische prestaties

Loïs Glaser
from €500 (40%)
Still to go

Hallo allemaal! Mijn naam is Loïs en ik ben een 20-jarige student met een passie voor het verkennen van verschillende culturen en onderwijssystemen.

Ik ben altijd geïntresseerd geweest naar de manier waarop onderwijs de basis vormt voor de ontwikkeling van een samenleving. Als onderdeel van mijn profielwerkstuk heb ik me verdiept in het Finse schoolsysteem, waardoor mijn interesse in onderwijssystemen is gegroeid. Ik ben hierdoor ook vastbesloten om meer te leren over het onderwijs in Suriname en de impact ervan op de academische prestaties van studenten. De relatie tussen docenten en studenten lijkt hierbij een grote rol te spelen, daarom ben ik benieuwd naar hoe de machtsverhouding tussen studenten en docenten invloed heeft op de academische prestaties in het hoger onderwijs in Suriname.

Ik ben van plan om kwalitatief onderzoek doen, omdat dit het best aansluit bij mijn onderzoek. Persoonlijke ontmoetingen met studenten en docenten in Suriname zullen me helpen om hun relatie beter te begrijpen en interviews met studenten zullen me dieper inzicht geven in hun ervaringen en perspectieven.

Uw bijdrage stelt me in staat om mijn onderzoek in Suriname voort te zetten. Als u geïnteresseerd bent, houd ik u graag op de hoogte met updates, foto's en inzichten over mijn bevindingen terwijl ik daar ben. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over dit project als ik. Laten we samen op reis gaan en meer leren over dit interessante onderwerp!