Y

Toegang tot de Zorg: toegankelijkheid GGZ voor Surinaamse jongeren.

Ylse Muller
from €500 (2%)
Still to go

Suriname staat in de top 5 van landen wereldwijd met de hoogste zelfmoordcijfers en er zijn grote zorgen om de mentale gezondheid van de jongeren. 

Ik maak deel uit van een groep studenten die de kans krijgt om onderzoek te doen in Suriname. Mijn interesse zal liggen bij de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg in Suriname voor jongeren. Hoe ervaren zij dit? Daarnaast ook de alternatieve aanpakken die deze jongeren hanteren voor hun mentale problemen. Om dit in Suriname te mogen doen is een unieke kans om een breder begrip te krijgen van hoe geestelijke gezondheid wordt ervaren en behandeld door de ogen van Surinaamse jongeren.

Uw bijdrage zal mij enorm helpen bij het realiseren van dit onderzoek. Financiering gaat naar reis- en verblijfskosten in Suriname waarbij elke bijdrage enorm wordt gewaardeerd. Als dank zal ik u op de hoogte houden door middel van exclusieve updates, foto’s en kunt u meekijken met mijn onderzoek. Zo wordt u een deel van dit unieke onderzoeksavontuur!