Dag van het Aangespannen Paard

van totaal € 3.800 (11%)
Nog te gaan

Al bijna 30 jaar plezier voor jong en oud! Helpt u ook mee aan het succes van DAP 2018?

Stichting “Dag van het Aangespannen Paard” (DAP) is opgericht in 1990. Van een kleinschalige onderlinge menwedstrijd tussen studenten is het uitgegroeid tot een gratis top-evenement met een veelzijdig programma, geschikt voor jong en oud. Zo kunt u een kijkje nemen in de Universiteitskliniek voor paarden en genieten van spectaculaire demonstraties. De allerjongsten kunnen zich vermaken in de kindertuin met knuffeldierenziekenhuis. Dit alles wordt jaarlijks georganiseerd op de Uithof in Utrecht door 6 enthousiaste studenten diergeneeskunde. De komende editie zal het plaatsvinden op zaterdag 26 mei 2018 en draagt het thema “Technologie en Welzijn”.

Om het evenement van 2018 te laten slagen, hebben wij uw hulp hard nodig. Met uw steun kunt u, en velen met u, komend jaar weer genieten van de DAP en helpt u mee om een bijzondere traditie in stand te houden.

Namens het 29e bestuur der Stichting “Dag van het Aangespannen Paard” willen wij u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdrage!

Meer informatie kunt u vinden op onze website en Facebookpagina. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons ook altijd mailen.

Isabelle van der Hoeven

dap@uu.nl

Heel erg dankbaar!

Wij zijn u heel erg dankbaar voor uw steun!

5 donateurs

Eeuwig dankbaar en twee gratis consumptiebonnen

De consumptiebonnen zijn op te halen bij de DAP stand op het evenement (26 mei 2018), als u niet anoniem doneert. Wij zijn u eeuwig dankbaar voor uw steun!

3 donateurs

Gratis vijf consumptiebonnen en één rondleiding naar keuze

De consumptiebonnen en het kaartje voor de rondleiding zijn op te halen bij de DAP stand op het evenement (26 mei 2018), als u niet anoniem doneert. Wij zijn u eeuwig dankbaar voor uw steun!

1 donateur
Aanrader

Gratis vijf consumptiebonnen, één rondleiding en het lustrumboek van 25 jaar DAP

De consumptiebonnen, het kaartje voor de rondleiding (naar keuze) en het lustrumboek zijn op te halen bij de DAP stand op het evenement (26 mei 2018), als u niet anoniem doneert. Het lustrumboek kan eventueel ook naar uw huisadres worden gestuurd, hiervoor kunt u een email sturen naar dap@uu.nl Wij zijn u eeuwig dankbaar voor uw steun!

VIP kaart, het lustrumboek van 25 jaar DAP en een eervolle naamsvermelding

De VIP kaart wordt naar uw emailadres gestuurd en het lustrumboek is op te halen bij de DAP stand op het evenement (26 mei 2018), als u niet anoniem doneert. Het lustrumboek kan eventueel ook naar uw huisadres worden gestuurd, hiervoor kunt u een email sturen naar dap@uu.nl De eervolle naamsvermelding zal in het programmaboekje worden geplaatst en kan tot uiterlijk drie weken voor het evenement worden genoteerd. Wij zijn u eeuwig dankbaar voor uw steun!

Nog 10 beschikbaar

Twee VIP kaarten, het lustrumboek van 25 jaar DAP, een ereronde op de kar en een eervolle naamsvermelding

De twee VIP kaarten worden naar uw emailadres gestuurd en het lustrumboek is op te halen bij de DAP stand op het evenement (26 mei 2018), als u niet anoniem doneert. Het lustrumboek kan eventueel ook naar uw huisadres worden gestuurd, hiervoor kunt u een email sturen naar dap@uu.nl De ereronde op de kar zal tijdens het evenement (26 mei 2018) plaatsvinden en u zult op de winnende kar plaatsnemen. De eervolle naamsvermelding zal in het programmaboekje worden geplaatst en kan tot uiterlijk drie weken voor het evenement worden genoteerd. Wij zijn u eeuwig dankbaar voor uw steun!

Nog 5 beschikbaar