Geef om vluchtelingstudenten

Normal f612d5eac893e6ca3397f5273d1d72ce78d7d0ab
van totaal € 15.000 (7%)
Nog te gaan

"De situatie in het AZC is stressvol. De wachtperiode is lang en dus ging ik op Google zoeken naar een manier om meer met de samenleving mee te doen. Gelukkig vond ik Incluusion van de Universiteit Utrecht. De lessen op de universiteit zijn erg fijn en de studenten zijn erg behulpzaam. Ik vergeet dan even de moeilijke dingen." - Getahun 

 

Help vluchtelingstudenten, zoals Getahun, door te doneren!

 

We hebben uw hulp nodig.

Incluusion heeft meer dan 400 vluchtelingstudenten geholpen bij het voortzetten van hun opleiding. We horen vaak van onze studenten dat ons programma hen heeft geholpen bij het overwinnen van eenzaamheid of depressies. Op dit moment kunnen we slechts een handjevol vluchtelingstudenten in Nederland helpen. We willen meer vluchtelingstudenten de kans bieden om te studeren om zo betekenis te geven aan hun dagen. Om dit te doen hebben we uw hulp nodig.

 

Hoe zullen we uw donatie gebruiken?

Reiskosten. Een meerderheid van de vluchtelingstudenten komt van buiten Utrecht en heeft niet de middelen om reiskosten te betalen. Op dit moment moeten we deze studenten afwijzen. Met het bereiken van ons doel kunnen we meer vluchtelingstudenten helpen met de voortzetting van hun opleiding door de reiskosten te betalen.