Steun 50 jaar Ublad met magazine Student en stad

Normal cbff73d496073462a694a0fc531ecde32f46ef35
van totaal € 2.500 (31%)

DUB is gestart met het maken van een themamagazine over de student in de stad Utrecht. Dit is een speciale uitgave voor het lustrum van het Ublad in september. Om dit bijzondere project mogelijk te maken, heeft de redactie extra geld nodig en zoeken we mensen die ons willen sponsoren. Hieronder staat een uitleg van het project en wat je voor de bijdrage kunt terugkrijgen. 

Het Ublad bestaat in september 2019 precies 50 jaar. In 2010 is besloten om het oude Ublad digitaal voort te zetten onder de naam Digitaal Universiteitsblad (DUB) Tijdens het lustrum willen wij een speciale uitgave op papier maken voor zowel studenten en medewerkers van de UU als alumni en inwoners van de stad Utrecht. In het themamagazine Student en Stad willen we onderzoeken hoe de studentencultuur de stad bepaalt en welke ontwikkeling van 1969 tot 2019 zichtbaar is.

Student en stad hebben elkaar nodig. Studenten dragen bij aan de toekomst van de stad. Hoe doen ze dat? En is dat nu anders dan vroeger? We zullen dan kijken naar thema's als studentenhuisvesting, uitgaansleven en het maatschappelijke/politieke leven.

DUB kan met dit themamagazine het lustrum van het Ublad een inhoudelijke meerwaarde geven waarbij de relatie tussen stad en universiteit zichtbaar gemaakt en versterkt wordt.

Om deze uitgave te realiseren is extra geld nodig. Ons eigen budget is helaas niet toereikend. Bovendien willen we het magazine ook in de stad verspreiden zodat ook alumni en andere geïnteresseerde stadsbewoners er kennis van kunnen nemen.

Wilt u helpen dit project te realiseren? Iedereen die 10 euro of meer doneert (en zijn adres geeft) krijgt in september een exemplaar thuis gestuurd. Alle donateurs boven de 25 euro zullen genoemd worden in het magazine. Doneert u meer dan 50 euro, dan krijgt u een uitnodiging voor de feestelijke lustrumpresentatie van het magazine in september. Donateurs die minstens 400 euro doneren kunnen een halve pagina in het magazine krijgen om te adverteren.